Wij werken telkens in vier stappen

Als u een woning verkoopt, is de woning reeds duidelijk. Als u projectgrond verkoopt, dient u stapsgewijze de waarde te bepalen. Dan doen wij voor u.

i

1. Inschatting

Wij nemen graag een eerste scan van uw projectgrond: heeft die potentieel, wat zijn de eerste aandachtspunten, welke opportuniteiten zien we? Dat gebeurt kosteloos en zonder engagement.

2. Analyse

Bestemming, verordeningen, beperkingen, mogelijkheden worden doorgesproken met de diensten Ruimtelijke Ordening. Er wordt gecontroleerd op de noodzaak van eventuele onderzoeken inzake bodemkwaliteit, erfgoed, archeologisch onderzoek, etc. We bekijken uw grond voor diverse invullingen en toepassingen en distilleren daaruit de best mogelijke waarde en verkoopbaarheid.

3. Waardebepaling

Wij stellen u een onderbouwde, berekende waarde voor. De vraagprijs wordt door u als grondeigenaar bepaald.

4. Verkoop

U kan uw grond op verschillende manieren verkopen, met elk hun financiële en juridische implicaties. Die methodes leggen wij u uit en wij gaan voor u in de markt op zoek naar de meest passende partij aan de voorwaarden die u best passen.

Benieuwd naar hoe wij te werk gaan?
Bekijk de video!

Bij Immpower bieden wij u een antwoord op drie vragen: wat kan er op uw grond, wat is de grond waard en aan wie kan u de grond verkopen. Als gespecialiseerd kantoor in de waardering en verkoop van projectgronden richten wij ons op zowel kleinere projecten van enkele units als grote gronden van meerdere hectare groot.

Wil je graag samenwerken met Immpower?
Neem vrijblijvend contact op.